Albert Offereins

Mijn naam is Albert Offereins. Ik ben getrouwd met Marja Kaptein en samen hebben wij 7 kinderen groot mogen brengen. Door één van hen zijn wij in aanraking gekomen met het werk van World Outreach.

Bijna drie jaar geleden is onze dochter Gerrianne samen met haar man, Chris Runhaar voor onbepaalde tijd via World Outreach aan het werk gegaan op West-Kalimantan (Borneo). In het voorjaar van 2012 hebben wij hen daar opgezocht en zijn we erg onder de indruk gekomen van het werk dat daar gedaan wordt. We hebben gezien hoe veel kinderen uit de duisternis waarin zij leefden in aanraking zijn gekomen met het bevrijdende evangelie van Jezus Christus en tot geloof zijn gekomen.

En hoe zij door scholing en opvoeding uitzicht hebben gekregen op een betere toekomst. Toen dan ook vanuit World Outreach Nederland gevraagd werd om kandidaten voor vacante bestuursfuncties heb ik niet geaarzeld en me graag beschikbaar gesteld. Ik ben dankbaar dat ik langs deze weg mag bijdragen aan de activiteiten van World Outreach en zo indirect aan de verspreiding van het Evangelie.

Comments are closed.